18.12.2007

Conferinta Regionala a Familiei Crestine

Sambata 19 ianuarie 2008 , incepand cu orele 15.00 se va desfasura Conferinta Regionala a Familiei Crestine - un inedit moment emotional pentru cateva sute de tinere familii crestine din judetele Buzau, Prahova si Dambovita.

Evenimentul va fi gazduit de Biserica nr.2 Ploiesti , Str. Miciurin nr.6 (vezi harta ) si il va avea ca invitat pe Dr. Viorel Iuga, pastor si autor de carte consacrata familiei.

Impreuna cu mesajul special adresat familiilor si cu momentele de lauda si inchinare, participantii vor putea descoperii noi oportunitati de slujire in cadrul familiei, proiecte pentru lucrarea cu familiile in biserici si in cercuri familiale, noi metode de echipare spirituala pentru familii, agenda urmatoarelor evenimente consacrate familiilor si, desigur, o multime de resurse tiparite sau video adresate familiei.

Conferinta va avea o deschidere interconfesionala, dar se va adresa doar familiilor tinere (cu varsta cuprinsa intre 20 - 40 ani), care vor putea participa pe baza de invitatie. Invitatiile pot fi procurate de la pastorii si conducatorii tuturor bisericilor evanghelice din cele trei judete sau la adresa
christian.family.relationships@gmail.com .

6 comentarii:

Anonim spunea...

Doresc foarte mult sa ajung la aceasta conferinta impreuna cu sotia mea dar nu stiu de unde sa iau invitatia tipizata,pentru ca in biserica din Nehoiu nu stie nimeni de asa ceva.

Anonim spunea...

Har si pace! Fratilor am depasit varsta de 40 de ani si eu si sotia, avem 42, dar suntem foarte interesati de aceasta conferinta cu familiile si am dori sa participam. Va rugam sa ne spuneti daca se poate pe adresa de e-mail. Domnul sa va dea putere in aceasta lucrare!

Anonim spunea...

Daca tot v-ati gandit la o astfel de conferinta, aveti grija sa se afle in toate bisericile ca e mare nevoie pentru familiile care nu se mai inteleg. Eu nu sunt insurat,dar vad in familia fratelui meu care e crestin si el ,dar nevasta-sa e o pacoste si il nenoroceste pe zi ce trece. Eu as aduce cu forta la aceasta conferinta toate familiile si tinere si mai in varsta sa le vorbeasca Domnu si sa fie armonie ca daia sintem pocaiti,nu doar cu numele.

Anonim spunea...

Sunt divortata si as vrea sa vin la aceasta conferinta singura, daca se poate. Am gresit candva, iar acum cand m-am pocait nu vreau sa mai gresesc.Trimite-ti va rog invitatia prin mail ca-mi este rusine s-o cer de la pastor

Anonim spunea...

Va rugam sa ne spuneti daca putem sa participam la conferinta familiei care va fi la Ploiesti si familii din Bucuresti. Noi il cunoastem pe fratele Iuga si stim ce inseamna o astfel de conferinta. Poate sa ne dea fratele pastor Cazacu 9 invitatii? Va rugam sa-i transmiteti dumnealui pentru ca il vom contacta.Multe binecuvantari!

Anonim spunea...

Am o intrebare : de ce nu pot participa la aceasta conferinta si familisti peste 40 de ani? Credeti ca acestora li s-au terminat problemele in familie si nu mai au nevoie sa invete sa comunice sau sa-si creasca copiii asa cum trebuie? Daca totusi vom face rost de o invitatie de la pastorul nostru, ne veti cere C.I. la intrare sa vedeti ce varsta avem? Eu zic sa primiti si persoane de peste 40 ani, daca acestea vor sa vina la conferinta. Asta nu inseamna ca sunt interesati de ceea ce se va face acolo, sau dati si mancare si atunci se explica?