12.02.2008

Familia este consecinţa legăturii matrimoniale dintre un bărbat şi o femeie

COMUNICAT DE PRESA

Mari organizatii civice din America de Nord saluta modificarea Codului Familiei in Romania

Bucuresti, 10 februarie 2008 - Importante organizatii pro-familie din SUA si Canada au remis, zilele precedente, scrisori Presedintelui Senatului Romaniei si sefilor grupurilor parlamentare, exprimandu-si sustinerea pentru modificarile aduse Codului Familiei de catre Comisia Juridica a Senatului si incurajand senatorii sa aprobe, prin votul in plen, aceste modificari.
Organizatii precum Focus on the Family, American Family Association, Family Reseach Council si Alliance Defense Fund au raspuns, astfel, apelului adresat de Alianta Familiilor din Romania, venind in sprijinul initiativei unui grup de 27 de senatori (PRM, PSD, PD si un independent).
Acestia au votat, in unanimitate, saptamana trecuta, modificarea Codului Familiei in sensul definirii casatoriei ca uniunea intre un barbat si o femeie, punand capat formularii ambigue din actuala varianta a legii si excluzand orice interpretare care ar lasa loc unor “casatorii” intre persoane de acelasi sex.

Continuare in pagina anexa

Un comentariu:

Anonim spunea...

Nu credeti ca ar fi trebuit ca toate bisericile evanghelice din Romania sa se puna in miscare, sa se roage si sa militeze pentru o casatorie normala? De ce sa asteptam mereu ca altii sa se miste pentru noi?