16.07.2008

Tabara de vara pentru familisti - Casa Elim, Zarnesti

In mod categoric, orice vacanta petrecuta impreuna cu familia, indiferent de destinatie sau locatie, poate fi o experienta valoroasa pentru fiecare membru al familiei. De cele mai multe ori, lectia unei vacante petrecuta in familie ramane ca o bogatie de nepretuit pe taramul relationarii eficiente dupa care fiecare din noi tanjim. De la servirea impreuna a micului dejun, a pranzului si cinei, asa cum rar se intampla in viata de toate zilele, pana la joaca in care este antrenata intreaga familie pe timpul vacantei, sunt momente la care n-ar trebui sa renunte vreo familie, si cu atat mai mult familia crestina.
In acest sens, participarea intr-o tabara de familii crestine unde sa poti avea sansa de a cunoaste si alte cupluri, sa te inchini si sa te rogi impreuna cu acestea, sa primesti pe deasupra si un bonus spiritual pe care il poate aduce proclamarea Cuvantului lui Dumnezeu intr-un astfel de cadru, nu se poate traduce decat printr-o evidenta binecuvantare pentru intreaga familie.
Oricum, dincolo de aceste cateva cuvinte motivationale si dincolo de piedicile care ne stau uneori in fata, trebuie sa existe in orice familie dorinta de a petrece un astfel de timp binecuvantat.
P.S. Doar cateva locuri au mai ramas libere in tabara aceasta! Pentru inscriere si relatii suplimentare, scrieti la christian.family.relationships@gmail.com .

Niciun comentariu: