18.09.2008

CONFERINTA DE FAMILIE DIN ITALIA

Sunteti invitati la Conferinta de Familie din Italia ce se va desfasura în perioada 25 - 26 Octombrie 2008, la Salsomaggiore Terme, PR. Aceasta conferinta este destinata tuturor familiilor evanghelice din Italia.

Obiectivul conferintei este:

1. De a învata sa aplicam principiile lui Dumnezeu cu privire la familie, aceste principii dau oricarui parinte care le aplica speranta si încredere în viitor. Ascultând de Dumnezeu parinti vor învata sa aplice legea Lui în mod creativ si adecvat fiecarei situatii.
2. De a ajuta familiile în criza sa iasa din împrejurarile dificile în care se afla acele familii, si a oferi o imagine insipirata si reusita despre formarea unei famili unite care nu se destrama. Noi credem ca Dumnezeu ne va ajuta sa atingem scopul Lui cu privire la aceasta conferinta, care sa fie pentru folosul fiecarei familii.

Taxa de participare este de 90 euro de persoana (sunt incluse mesele la restaurant, cazarea la hotel si închirierea salii de conferinta). Înscrierile se vor face personal la unul din liderii bisericii de provenienta odata cu achitarea taxei de participare (sunt necesare datele personale ale fiecarui participant “numele complet, data si locul nasterii si biserica de apartenenta).
Deplasarea se poate face cu masina personala sau cu autocarele la cererea fiecarei biserici în functie de numarul persoanelor înscrise.

Tema Conferintei: Familia - testul credinciosiei noastre

Mesajul biblic va fi transmis prin: Pastorii: Nelu Muresan si Luigi Mitoi . Vor mai participa diferiti lucratori din Germania, Austria si Romania, precum si grupuri vocal instrumentale din Italia si Germania.

Pentru informatii suplimentare: Pastor Laurentiu Livanu (+39)3809018020, Diacon Danut Morar (+39)3289419065, Diacon Dorel Monenciu (+39)3889229444, Nicusor Morar (+39)3468247977
E-mail: conferinta_de_familie@yahoo.it Fax: 0523 88 14 88
Înscrierile se fac împreuna cu plata pâna pe data de 5 Octombrie.
Sursa : Biserica Betel Tortona

Niciun comentariu: