12.10.2008

Asociatia Americană a Familiilor suspendă boicotul împotriva McDonald’s

În urma campaniei Asociatiei Americane a Familiilor (AFA - http://www.afa.net/ ) si a sustinătorilor săi din întreaga lume, McDonald’s va rămâne neutră în războiul cultural din jurul „căsătoriilor homosexuale”.

Vice-presedintele companiei, Richard Ellis, si-a dat demisia din functia pe care o ocupa în consiliul de conducere al asa-numitei „Camere de Comert a Homosexualilor si Lesbienelor” din Statele Unite, locul său urmând să rămână vacant, informează oficialii companiei. De asemenea, McDonald’s nu intentionează să-si reînnoiască statutul de membru în respectiva „cameră de comert”, statut care va expira în luna decembrie.

Schimbarea de politică vine ca urmare directă a boicotului lansat de AFA în primăvara acestui an. În mai 2008, McDonald’s s-a alăturat organizatiei promotoare a comertului „homosexual” si a făcut cunoscut că va sustine cu fonduri activitătile acesteia.

Într-un e-mail adresat partenerilor McDonald’s, ca urmare a demisiei lui Richard Ellis, compania afirmă: „Politica noastră este de a nu ne implica în chestiuni sociale si politice. McDonald’s rămâne neutră în chestiunea căsătoriilor homosexuale si a altor solicitări ale homosexualilor, identificate de Asociatia Americană a Familiilor".

Alianta Familiilor din România s-a alăturat boicotului lansat de AFA în Statele Unite, îndemnând pe toti cetătenii României, care sustin valorile familiei, să boicoteze restaurantele McDonald’s din tara noastră. Le multumim pe această cale tuturor celor care au dat curs acestei recomandări si care au contribuit astfel la o victorie importantă si la transmiterea unui mesaj.
Dupa cum stiti, Informatia familiei s-a alaturat cu toata fermitatea acestui boicot (recititi aici !)

Niciun comentariu: