11.03.2009

Noutate editoriala : "Lupta fiecarei femei" - de Shannon Ethridge

Nevoile tale sexuale sunt foarte diferite de cele ale sotului tau…
...si acestea pot fi cu mult mai periculoase.

Cand incepe o relatie extraconjugala? Nu incepe cu prima atingere interzisa... ci cu primul gand interzis. Pe neasteptate, simti ca esti puternic legata emotional de un alt barbat. Simti ca esti din nou importanta pentru cineva. Si usa pe care o credeai bine ferecata – usa spre infidelitate sexuala – eset dintr-odata intredeschisa.
Singura modalitate prin care tu ca femeie poti sa supravietuiesti luptei intense pentru integritate sexuala este sa-ti pazesti nu doar trupul, ci si mintea, si inima. Cartea “Lupta fiecarei femei” te ajuta sa inveti cum sa faci acest lucru.

Folosindu-te de intamplari adevarate si de exemple din propria ei lupta, Shannon Ethridge le ajuta pe femeile ca tine – fie ele casatorite, logodite sau care planuiesc sa se casatoreasca – sa:
- inteleaga cele patru componente unice ale sexualitatii feminine
- patrunda intelesul miturilor larg raspandite care le mentin pe femei in linia de lupta
- isi construiasca o noua defensiva care sa le protejeze fiecare aspect al vietii
- dezvolte un nivel profund de intimitate cu sotii lor sau viitorii lor soti
- inceapa o relatie cu singurul Iubit care le poate implini chiar si cele mai adanci dorinte: Isus Cristos

Primul pas care trebuie facut pentru a castiga lupta pentru integritate sexuala este sa devii constienta de lupta indarjita din inima si mintea ta. “Lupta fiecarei femei” te va ajuta sa faci acest prim pas – si te va conduce spre calea adevaratei bucurii si impliniri sexuale, emotionale si spirituale.

Shannon Ethridge este celebra autoare a cartii “Lupta fiecarei femei”, dar este in acelasi timp sotie, mama, orator si consilier. Tine cursuri in mod obisnuit la Tenn Mania Ministries, dar si in multe alte biserici si scoli, motivandu-si audienta sa dezvolte o iata de integritate sexuala, precum si intimitatea cu Cristos. Shannon si sotul ei, Greg, locuiesc in estul statului Texas impreuna cu cei doi copii ai lor, Erin si Matthew.

Niciun comentariu: