04.10.2009

Conferinta "Voia lui Dumnezeu in familie" - Baile Felix, 9 - 11 octombrie 2009

Avem bucuria să vă anunţăm că suntem gata să slujim din nou familiilor care vor fi prezente în perioada 9-11 Octombrie 2009 la Băile Felix-Oradea la conferinţa cu tema "Voia lui Dumnezeu în familie".
Familia rămâne pilonul important al Bisericii, dar şi al societăţii. Din păcate sunt puţine persoane şi organizaţii care învaţă şi încurajează viaţa de familie. Biserica Metanoia consecventă cu viziunea şi chemarea ei alocă timp, fonduri şi potenţial uman pentru a veni în sprijinul tuturor familiilor care vin la aceste conferinţe.
La această ediţia, a XXV-a, vom avea invitaţi pe Valer Brîncovan, pastor şi mentor al multor generaţii de lucrători creştini, care va conferenţia şi pe Petru Mihenţ, pastor şi consilier marital, care va încuraja familiile pentru o viaţă mai îmbelşugată. De asemenea vom avea un timp în care toate familiile vor putea socializa cunoscându-se mai bine.
Mai multe informatii puteţi obţine la adresa de e-mail a bisericii Metanoia: office@metanoiaorg.ro sau la telefon 0724 602 283, biserica Metanoia între orele 9-15, telefon (fax) 0256- 472 989.

Niciun comentariu: