10.11.2010

Noutate editoriala: "Puterea rugaciunii de a schimba casnicia ta" - de Stormie Omartian

Numai RUGĂCIUNEA poate SCHIMBA CĂSNICIA ta

ESTE DIFICIL SĂ TE SCHIMBI PE TINE ÎNSUTI. Si nu-ti poti schimba partenerul. Dar prin puterea Lui, care lucrează prin rugăciunile tale, Dumnezeu vă poate schimba pe amandoi. Cand Îl inviti pe Domnul, să domnească în căsnicia ta, El va schimba vietile voastre în moduri pe care nu le-ati crezut niciodată posibile.
Fie că esti sot sau sotie, dacă doresti ca mariajul tău să fie puternic si protejat, această carte este pentru tine. Autoarea de succes Stormie Omartian atinge chestiuni profunde ale căsniciei, precum
• întreruperea comunicării, problemele financiare si provocarea copiilor
• prioritătile gresite, mania, lipsa de iertare si împlinirea sexuală
• infidelitatea, depresia, emotiile negative si diferitele comportamente distructive
Nefiind străină în ceea ce priveste conflictele în mai mult de trei decenii de căsnicie, Stormie analizează aceste subiecte si altele într-o manieră plină de sperantă în care milioane de cititori au început să aibă încredere. Sunt incluse resurse puternice, cum ar fi sprijinul versetelor biblice si multe rugăciuni personale, pe care să le rostesti pentru tine însuti, pentru partenerul tău si pentru căsnicia ta.
Căsnicia ta poate dura o viată. Caută-L pe Dumnezeu în rugăciune, roagă-te în mod specific asa cum te călăuzeste El si priveste minunea, care are loc în inima ta, în partenerul tău si în relatia ta.

Niciun comentariu: