01.05.2011

Conferinta "Familia - a fi sau a nu fi?" la Sibiu

Asociaţia Creştin-Umanitară „Kinonia” şi Centrul Creştin „Templul Închinării”, vă invită sâmbătă, 7 mai, ora 16.00, la Conferinţa cu tema: „Familia – a fi sau a nu fi?”.

Conferinţa va avea loc la Centrul Creştin „Templul Închinării”, din Calea Dumbrăvii nr. 18 şi va fi susţinută de soţii Ian si Tracey Mann din Anglia.

Conferinţa se va desfăşura în cadrul a două sesiuni, în care vor fi abordate principiile creştine de bază privind familia şi, respectiv, rolul mamei/soţiei tatălui/soţului în cadrul familiei.

Instituţia familiei, aşa cum a fost ea creată de Dumnezeu, este, astăzi, ameninţată de o societate în (de)cădere liberă. Valorile morale sănătoase îşi fac tot mai greu loc în multitudinea de non-valori promovate. Efectele încep deja să se vadă, cu precădere în rândul tinerilor şi adolescenţilor, pentru care familia pare mai degrabă un concept „învechit” şi „neatractiv”.

Principiile creştine privind familia sunt: dragoste, sinceritate, fidelitate, înţelegere, armonie, iubire, dăruire. Vino să le redescoperim: dacă eşti în impas, dacă simţi că familia ta se destramă, sau dacă, din contră doreşti să îţi întemeiezi o familie.
Vă aşteptăm!


Niciun comentariu: