25.10.2011

Conferinta "Zilele familiei crestine"

În perioada 4-5 Noiembrie 2011, Biserica Română EMANUEL din Pfullingen vă invită la Conferinţa multipunct “Zilele familiei creştine”. Lucrările conferinţei se vor desfăşura in mai multe puncte locative, după cum urmează:

» Vineri 4 Noiembrie 2011 in 78647 Schwenningen, Schützenstr. 33 la Centrul Creştin Schwenningen (Gemeinde Gottes) între orele 17.30 -21.00.
» Sâmbătă 5 Noiembrie 2011 in 72793 Pfullingen, Marktstr. 45 la Centrul Creştin Pfullingen (Volksmission) (la etaj) intre orele 09.30 -19.30.
» Duminica 6 Noiembrie 2011 in diferite Biserici participante la conferinţă, in urma înţelegerii de distribuire a conferenţiarilor din zilele de vineri si sâmbătă.
La conferinţă va participa atât vineri cat si sâmbătă Grupul CONTINENTAL, iar partea de prelegeri, seminare si work-shop va fi susţinută de un grup de conferenţiari din USA si Romania cu o vastă experienţă în domeniul educaţiei creştine. Aceştia fac parte dintr-un grup mai mare, care se află într-un exerciţiu evanghelistic prin Europa, si care va fi de asemenea prezent la întâlnire:

Randy Wooden – Senior pastor and leader –Kingdom Life Ministries, Chesapeake,
Virginia Rick Dill – Senior pastor, chaplain, Ashland Church of God, Ashland Virginia,
Paul Holifield - Missionary evangelist, worshipleader,
George Barham, International Pentecostal Holiness Church,
Johnny Jura – misionar, Biserica Penticostala Caransebes, Romania
Dr. Train Bot, medic, translator, impreuna cu sotia Roy Olsen, Pastor, autor, profesor si misionar impreuna cu sotia
Petrica Olariu, Fotbalist.
Din programul prelegerilor si al work-shopurilor spicuim unele teme:Cum să construieşti o relaţie de familie puternica, Managementul conflictului, Cum să-ţi împlineşti nevoile în cadrul căsătoriei, Cum să previi infidelitatea.

La încheierea serilor de vineri si sâmbătă vor avea loc si părţi speciale de mijlocire si rugăciune pentru probleme personale.
Vino si TU! Si familia ta e bine sa rămână sau să devină puternică!

Niciun comentariu: