03.05.2008

Organizaţia de caritate Christian Horizons pierde în faţa unei homosexuale

Christian Horizons (CH) este o organizaţie de caritate canadiană din Ontario. Deşi CH a îngrijit în ultimii ani peste 1400 de oameni cu diferite handicapuri în peste 180 de case de tip cămin de îngrijire, organizaţia a fost obligată să plătească o amendă de $23 mii şi salariul pe doi ani unei angajate lesbience care a fost dată afară pentru că a întreţinut relaţii nepotrivite cu o femeie cu handicap pe care o îngrijea.

Fosta angajată s-a plâns unei organizaţii pentru drepturile omului care a sprijinit-o în procesul intentat CH; organizaţia de caritate a pierdut cauza şi s-a ales cu pedepsele de mai sus. Colac peste pupăză, CH va trebui să renunţe la cererea de angajare pe baza căreia se făceau pînă acum angajările de personal. Aceasta obliga pe viitorii angajaţi să semneze că se vor abţine de la orice imoralitate sexuală, inclusiv de la homosexualism. CH va trebui să participe la un program de training în care să fie învăţaţi cum să accepte „stiluri de viaţă diferite” (vezi, homosexualismul nu mai este o urâciune, ci doar un alt fel de stil de viaţă!).

Jordan Lorence de la Alliance Defense Fund este de părere că acesta este doar vârful icebergului. Agenda homosexualilor va deveni din ce în ce mai obraznică şi mai curajoasă, pe măsură ce va câştiga noi victorii şi noi drepturi. Desigur că o ţintă predilectă a homosexualilor sunt creştinii care susţin că practica homosexuală este un păcat. Jordan Lee a mai spus de asemenea că, deşi CH ar putea să introducă apel al sentinţei, ar fi zadarnic s-o facă: Canada, spre deosebire de SUA, „nu are o solidă tradiţie istorică cu privire la libertăţile religioase”.

Canada mai face astfel încă un pas spre a deveni „o tiranie seculară sodomistică” cum zicea cineva… Păcat!

Niciun comentariu: