12.05.2008

Tabara nationala pentru familii

Tineri Pentru Misiune in colaborare cu Fundatia ProDeo Oradea va invita in perioada 22-26 Iulie 2008 la un timp special pentru familia dvs in tabara pentru familii la Raul Sadului! Este o oportunitate sa va focalizati pe cele mai valoroase si pretioase relatii, relatia de cuplu si relatia cu copiii ce vi i-a daruit Dumnezeu. Scopul taberei este echiparea si intarirea familiilor crestine in vederea revigorarii bisericii si societatii din Romania.

“Eu si casa mea vom sluji Domnului!” spune Iosua.
Cum se poate realiza acest lucru cand din toate partiile presiunea este de a separa acest nucleu?

Vremea s-a scurtat si ceea ce ramane in tumultul vietii aglomerate de Europa sunt zilele petrecute impreuna cu familia. Presati de cerintele lucrariilor, afacerilor si vietii de societate, avem alegeri zilnice de facut in a ne pastra echilibrul prioritatiilor in relatii. Si lupta nu este usoara.

Familia cel mai mare si pretios dar pe care il avem de la Domnul are de multe ori cel mai mult de suferit in acest context.

Din tematica: Inima de Tata a lui Dumnezeu, Legamantul casatoriei, Relatia parinti - copii, Iertare, Prioritati, Rezolvarea conflictelor.

Locatie: Cabana Nora, Raul Sadului, Jud. Sibiu 30 km de Sibiu pe directia Cisnadie. Cabana Nora se afla pe drumul principal spre sfarsitul localitatii Raul Sadului. Pentru mai multe informatii ce tin de locatie puteti vizita site-ul http://turism.birotec.ro/

Facilitati: Teren fotbal, volei, loc de joc? pentu copii, locuri de vizitat, mici excursii

Contact: Ligia Pintican 0745-303-035, Beatrice Simion 0745-319-010, Delia Bonce 0788-201-820

Descarca pliantul de prezentare a “Taberei de familii”

Niciun comentariu: