15.12.2008

Noutate editoriala : "Ce le spun fiilor mei" - de Dr. Jim Mackey

„Ce le spun fiilor mei” este o lectura obligatorie pentru barbatii si femei deopotriva, pentru toti cei cu adevarat interesati de gasirea si primirea vietii si naturii lui Dumnezeu in fiinta lor, pentru cei care sunt gata sa-si cufunde propria fiinta si viata in a Lui.
O carte izvorata din inima unui tata, plina de o intelepciune care aduce mangaiere, de idei care ne provoaca, de sfaturi directe si dialoguri incurajatoare.
O carte usor de citit, dar greu de uitat. Cititi-o inca o data si veti auzi cum bate inima lui Dumnezeu.

CE LE SPUN FIILOR MEI evita campul minat al cliseelor religioase si ii provoaca pe credinciosi sa porneasca in cautarea artei pierdute de a gandi. Jim Mackey doar ne pune pe fagasul potrivit, ramanand ca noi si Duhul Sfant sa strabatem drumul pana la capat.

"Dragii mei frati, surori, prieteni -cugetati, studiati, ganditi -ati fost facuti pentru a gandi. Dumnezeu a vrut ca religia sa necesite gandire, un proces intens de gandire, si sa necesite dezvoltarea capacitatilor noastre temeinice de a gandi. Insasi Biblia e scrisa intr-un stil atat de condensat incat sa necesite un studiu aprofundat si intens." - Charles Finney

Niciun comentariu: