05.12.2008

Noutate editoriala : "Influenta sacra. Ce are nevoie un barbat de la sotia lui pentru a fi sotul pe care ea si-l doreste" - de GARY THOMAS

Femeile au o putere de influenta enorma asupra barbatilor si o sotie buna stie cum sa o foloseasca pentru a-si determina sotul sa devina ceea ce doreste Dumnezeu sa fie. Dar, prin acest proces, ea însasi va deveni femeia pe care o doreste Dumnezeu. Autorul arata din perspectiva unui barbat cum poate o sotie sa-si influenteze pozitiv sotul. Veti citi despre femei care si-au înteles rolul si influenta si le-au folosit pentru a-si schimba radical casniciile.
Aplicand conceptele din cartea sa de succes "Casatoria sfanta", Gary Thomas prezinta perspectiva barbatilor asupra acestui subiect. Veti gasi intre aceste coperti ce motivatie au barbatii pentru a se purta asa cum doreste Dumnezeu de la un barbat sfant. Veti citi despre femei care au aplicat aceste concepte pentru a-si salva casnicia.
"Influenta sfanta" nu evita dificultatile vietii conjugale,dar,abordand casnicia din perspectiva spirituala,veti afla cum va puteti ajuta sotul sa ajunga un barbat asa cum a hotarat Dumnezeu sa fie. In acelasi timp, Dumnezeu va va modela pe voi sa deveniti femei asa cum a hotarat El sa fiti.

Niciun comentariu: