27.02.2010

Noutate editoriala: "Sexualitatea si suprematia lui Cristos"

Iata una dintre acele carti rare ce ofera mai mult decat promite!

Inca o carte crestina despre sexualitate? E mai mult decat atat... E un inceput spectaculos pentru formarea unei mentalitati crestine care exprima implinirea in darul divin al intimitatii conjugale. Nu avem nevoie de inca o carte despre sexualitate care sa vorbeasca doar despre noi, ci de acest imbold care sa ne inalte privirile, de aceasta abordare invioratoare, profunda si foarte utila a unui subiect sacru.
Marele secret al bucuriei sexuale este urmatorul: Sexualitatea este buna deoarece Dumnezeul care a creat-o este bun. Iar limitarile si interdictiile impuse de El au scopul de a intensifica placerea, la fel cum albiile unui rau marginite de maluri inguste fac raul mai navalnic. O albie mai larga diminueaza puterea raului, la fel cum relatiile sexuale in afara cadrului in care au fost intentionate subrezesc relatia dintre barbat si femeie. Prin urmare, cu cat invatam sa ne bucuram mai mult de relatiile sexuale in moduri ce amintesc de Creatorul ei, cu atat aceasta este mai buna pentru cei implicati in ea.
Sexualitatea si suprematia lui Cristos este o carte potrivita atat pentru barbati, cat si pentru femei, casatoriti si necasatoriti deopotriva. Deschide-o pentru a invata sa traiesti adevarata bucurie a relatiilor din cadrul legamantului casniciei.

Niciun comentariu: