05.02.2012

Colocviu si cina pentru familisti la Targoviste

Vineri, 10 februarie 2012, incepand cu orele 18.30 ai o ocazie buna sa-ti inviti sotia/sotul la restaurant, mai exact la Restaurant NOVA din Targoviste, Strada Arsenalului nr. 14. Impreuna cu alte familii care si-au rezervat aceasta zi in agenda lor pentru a participa la acest eveniment, ai sansa sa participi la un COLOCVIU SI CINA PENTRU FAMILII.

Invitatul special al acestui moment este Pastor Dr.Viorel Iuga, cunoscut conferentiar si apreciat autor de carte consacrata familiei.
Intr-un cadru de relaxare, buna dispozitie si socializare binevenit pentru orice participant, poti afla cateva solutii pentru consolidarea relatiilor de familie, iar printr-o participare interactiva iti poti expune propriile convingeri, intrebari sau sugestii privind relatiile si formele de comnunicare in context familial.

Pentru rezervare si alte detalii suplimentare poti suna la tel. 0722.281.063 . Tot la acest numar de telefon poti solicita cateva invitatii pentru prietenii sau cunoscutii tai familisti din Targoviste, astfel incat si acestia sa beneficieze impreuna cu tine de acest eveniment familial. Suna asadar cu toata increderea si fa o bucurie si altora, facilitandu-le participarea la aceasta intalnire consacrata familistilor!

Niciun comentariu: