20.08.2008

McDonald's - I'm NOT lovin' It !

In data de 21 aprilie a.c. atrageam atentia cititorilor in aceasta pagina (recititi aici) ca McDonald's promoveaza actiunile anti-familie ale homosexualilor si lesbienelor. Scopul acestei sesizari era cat se poate de evident : recomandarea de a nu mai cumpara produsele acestei companii pana in momentul in care McDonald's va suspenda sprijinul acordat activismului homosexual. Intrucat si Alianta Familiilor din Romania a remis in data de 29 iulie 2008 o scrisoare de protest companiei McDonald's Romania dar , pana in momentul de fata nu s-a inregistrat nici-o schimbare in mentalitatea acestei companii, am luat decizia de a ne alatura tuturor organizatiilor pro-familie in efortul de a boicota in continuare serviciile McDonald's.
In consecinta, imagina alaturata va sta pe coloana din stanga a paginei Informatia Familiei cu un link la pagina AFR Boicotam McDonald's !
Domnul sa se indure de noi si de familiile noastre !

Un comentariu:

Anonim spunea...

Stiu ca acest comentariu NU va fi aprobat de catre autorul blogului dar il rog sa-l citeasa pana la final: De ce hoosexualii si lesbienele sunt ANTI-FAMILIE?? sunt de parere ca din moment ce doua persoane se iubesc (nu conteaza ce fel de persoane) acestea au dreptul sa fie fericite impreuna. nu cred ca homosexualii sau lesbienele au facut rau cuiva. ceea ce promoveaza siteul acesta este o conceptie invechita. lumea se schimba. cel mai bine pentru noi (si copii nostri) este sa admitem acest lucru: sa fim deschisi la minte! cu totii suntem oameni si ar trebui sa avem drepturi egale. nimeni nu este mai prejos doar pentru ca este diferit. Copii nostri traiesc intr-o alta lume diferita de cea in care am crescut noi, este normal si firesc sa-i incurajam sa fie deshisi la nou si la diferit (exemplul cel mai potrivit: presedintele celei mai puternice natiuni este negru. ceva de neconceput acum cativa ani in America.). Pana la urma, mesajul Mantuitorului nostru este dragostea fata de oamneni, fata de semenii nostri. Daca El ne ofera dragostea neonditionata TUTUROR, noi de ce ne certam intre noi? Am luptat pentru drepturile femeii si am castigat, dar imaginati-va ce s-ar fi intamplat daca un anumit grup de oammeni ar fi spus "Sa protejam familia asa cum este ea in momentul de fata! Sa nu se schimbe nimic pentru ca asa este traditional!" (asta insemnand femei batute, fara drept de vot, studii sau locurile de munca dorite). Nu. Lumea se schimba, si atata timp cat oamenii se vor certa intre ei nu se va schimba in bine. (tot ceea ce am spus am spus-o din inima, sincer, si sper ca nu ma veti ura pentru a am spus ceea ce am gandit. Sunt si am trait intr-o familie traditionala dar sunt de acord cu drepturile TUTUROR!)