21.04.2008

Cand va trimiteti copiii la McDonald's, amintiti-va : McDonald promovează aventurile homosexualilor !

Potrivit CEO Jim Skinner, McDonald va promova ordinea de zi despre homosexuali. În remarcile făcute pe situl McDonald, preocupându-se de compania care a devenit membră a Camerei de comerţ a lesbienelor şi homosexualilor, Skinner scrie: „fiind o societate responsabilă din punct de vedere social, este o parte fundamentală a ceea ce suntem. Avem o obligaţie să folosim mărimea şi resursele să facem lumea diferită...şi aşa facem."

Compania a acordat o sumă de bani Camerei de comerţ a lesbienelor şi homosexualilor în încercarea de a fi recunoscută ca un promotor important al ordinii de zi a homosexualilor, Camera de comerţ a lesbienelor şi homosexualilor. La alegeri, Camera de comerţ a lesbienelor şi homosexualilor, l-a ales pe Richard Ellis ca vice-preşedinte pentru McDonald USA în bordul de conducere.

Ellis a fost citat zicând:"Sunt emoţionat să mă alătur echipei Camerei de comerţ a homosexualilor şi lesbienelor şi sunt gata să încep munca. A împărtăşit organizaţiei pasiunea de a dezvolta o afacere cu comunitatea LGBT şi privesc înainte să joc un rol în înaintarea iniţiativelor importante.

MacDonald a refuzat să comenteze pentru World Net Daily despre plasarea conducerii bordului apărării homosexualilor , dar a trimis un e-mail care confirmă sprijinul corporaţiei pentru agenda afacerii homosexualilor.

„Mc Donald este într-adevăr un partener al Camerei de comerţ a homosexualilor şi lesbienelor. Vicele- preşedintele nostru pentru US., comunicaţii, Richard Ellis, a fost ales recent în bordul de directori" a afirmat Heidi M. Barker, directorul senior a relaţiilor mass-media. Organizaţia se descrie ca cea care promovează pentru prima dată şi pentru totdeauna comunitatea LGBT, inclusiv căsătoria persoanelor de acelaşi gen.

NGLCC acordă încredere sponsorilor precum McDonald pentru sprijinul financiar şi alt suport care ajută în munca lor. „Deşi angajamentul partenerilor noştri a fost capabil să avanseze ideile şi cauzele afacerii comunităţii de afaceri LGBT a afirmat Chamber.

Niciun comentariu: