07.06.2008

Semneaza petitia !

Casatoria si familia au nevoie urgenta de semnatura voastra de sprijin. Recent am fost informati ca Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei (APCE) intentioneaza sa supuna dezbaterilor o rezolutie prin care sa ceara celor 47 de state membre ale Consiliului Europei sa legifereze casatoriile intre persoane de acelasi gen si sa modifice Conventia Europeana a Drepturilor Omului prin declararea casatoriilor unisex ca un drept al omului.

Alianta Familiilor din Romania (AFR) raspunde acestei initiative deplobabile prin diferite mijloace, inclusiv o petitie on line pe care va rugam pe toti sa o semnati.

In Martie anul acesta au avut loc dezbateri preliminare in APCE privind acest subiect, punindu-se emfaza asupra faptului ca Europa centrala si de est inca nu se conformeaza tendintelor din occident. Polonia, Lituania, Letonia si Romania au fost mentionate pe nume. Pentru a transmite un mesaj hotarit catre APCE avem nevoie de zeci de mii de semnaturi sau chiar si mai multe. AFR pregateste si o scrisoare de protest care la vremea potrivita va fi adresata APCE. Aceia dintre voi care apartineti unor asociatii sau organizatii care doresc sa se asocieze acestei scrisori de protest, va rog sa ne contactati.

Petitia on line poate fi semnata de oricine, fara deosebire de virsta, nationalitate, cetatenie, domiciliu sau rezidenta.

Modificarile de rigoare la codul familiei din Romania se afla in dezbatere la ora actuala in Camera Deputatilor. Incurajam pe fiecare dintre voi sa i-si contacteze deputatii sa i-i incurajeze sa voteze favorabil definirea casatoriei traditionale in legea romana asa cum a facut-o Senatul in februarie. Vom cauta sa postam pe situl AFR lista parlamentarilor cu adresele si datele de contact.

Va rugam semnati petitia intrind pe linkul de mai jos. Dupa ce a-ti semnat va rugam sa difuzati petitia mai departe la fiecare membru de familie, la fiecare persoana a carei adresa electronica o aveti, si congregatiilor voastre, incurajindu-i ca si ei la rindul lor sa semneze si sa faca la fel.

Petiţia

Petre Costea

Consiliul Director AFR

Niciun comentariu: