12.01.2010

Rugaciune pentru interzicerea casatoriilor homosexuale

California. Pe 11 ianuarie 2010 a fost programat in California inceputul procesului privind constitutionalitatea amendamentului adoptat de cetateni prin referendum in noiembrie 2008 si care interzice casatoriile homosexuale. In 2009, Tribunalul Suprem a declarat constitutional acest amendament, dar activistii homosexuali incearca din nou. De data asta, argumenteaza ca amendamentul e neconstitutional in raport cu constitutia federala americana. De aici decurge importanta cruciala a acestui proces. Procesul e programat sa se deruleze intr-un tribunal federal. Avocatii care apara amendamentul au cerut amanarea procesului pentru ca in 2008 homosexualii au atacat si vandalizat casa unuia dintre participantii la proces. Avocatii au cerut si ca procesul sa nu fie televizat, dar judecatorul a respins cererea lor, anuntandu-si intentia de a televiza procesul pe Youtube, cu decalaj de cateva ore dupa incheiera dezbaterilor zilnice. Desi in cazul altor atacuri la adresa amendamentelor constitutionale care definesc casatoria barbat-femeie, homosexualii au pierdut, de data asta judecatorul a dat de inteles ca este inclinat sa anuleze amendamentul californian. In acest caz, este foarte probabil ca procesul sa ajunga pana la tribunalul suprem al SUA.

Chemare la rugaciune. AFR este in legatura directa cu unul dintre avocatii care apara amendamentul constitutional in California. Ni s-a cerut sa ne rugam pentru acest proces si ne facem datoria. Va indemnam sa va mobilizati familiile, prietenii, bisericile si parohiile la rugaciune pentru ca Dumnezeu a dea izbanda Fiilor Luminii in acest proces. Decizia, oricare ar fi ea, va avea consecinte majore pentru familie in toata America si reverberatiile ei vor fi simtite la nivel international. Amintim ca in 2002, un tribunal federal canadian a impus Canadei casatoriile homosexuale, iar de atunci incoace aceasta aberatie depravata a infestat toata lumea.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Am lansat blogul Max Lucado Romania. http://maxlucadoromania.wordpress.com/. Articole in limba romana, devotionale zilnice, saptamanale, video si in curand multe altele.
Sunteti interesat sa facem schimb de linkuri? Daca da, va rugam sa ne anuntati. Dumnezeu sa va binecuvanteze!
Echipa Max Lucado Romania.