04.02.2010

Noutati editoriale: autor Dr.VIOREL IUGA

Solomon ne avertizează că "mai bun este sfârşitul unui lucru decât începutul lui...". La fel stau lucrurile şi în viaţa de familie. Este adevărat că începutul vieţii de familie este foarte important. Dacă dorim unitatea poruncită de Domnul, începerea prin călăuzire divină este esenţială. Un început bun nu garantează, însă, şi un sfârşit pe măsură. Lucrând împreună, în lumina Cuvântului şi sub călăuzirea Duhului, trebuie să păstrăm ceea ce am obţinut. Cuvântul ne spune: ...căutaţi să păstraţi unirea Duhului, prin legătura păcii" (Efeseni 4:3)

Mă rog lui Dumnezeu ca materialul acesta să vă ajute în a păstra ceea ce aţi realizat frumos. În acelaşi timp, nădăjduiesc în puterea lui Dumnezeu şi în înţelepciunea voastră de a putea să îl folosiţi pentru a putea continua să creşteţi în toate privinţele, inclusiv în unitatea apreciată de Domnul.

Autorul


Aţi ajuns acolo unde vă doreaţi de mult timp. Acum sunteţi soţ şi soţie, sunteţi o familie. Cu toate că v-aţi dori să aveţi o viaţă liniştită, trebuie să spun că vor veni şi încercări. Diavolul nu se bucură de deciziile voastre bune. Datorită faptului că vreţi să fiţi o familie bună, o familie de care să se bucure şi cerul şi pământul, diavolul va încerca să vă şicanezez în fel şi chip. Pe de altă parte, Dumnezeu, Creatorul familiei, doreşte ca voi să ajungeţi una şi, în urma binecuvântărilor Sale, să fiţi o binecuvântare pentru mulţi.

Cursul de faţă se adresează celor care îşi propun să ajungă la unitatea dorită de Crestorul lor. Dacă doriţi acest lucru, mă rog lui Dumnezeu să vă ajute în această direcţie şi apoi să vă binecuvinteze cu tot ceea ce este nobil, mai ceresc şi mai frumos.

Un comentariu:

Alin Cristea spunea...

National Marriage Week USA 7-14 februarie http://www.nationalmarriageweekusa.org