02.03.2010

Noutate editoriala: "Devenind femeia visurilor lui" - de SHARON JAYNES

Sharon Jaynes a scris cartea ideala pentru sotiile care doresc sa traiasca o viata fericita cu sotul lor. Eu si sotia mea consideram ca Devenind femeia visurilor lui are potentialul sa îmbunatateasca radical climatul din relatia sot/sotie.
Gary Chapman, autorul cartii Cele cinci limbaje ale casniciei.

Sharon a prins esenta nevoilor fundamentale ale barbatului si ofera pasi practici pe care o femeie îi poate urma pentru a deveni femeia visurilor lui... Daca esti în cautarea unei carti care sa te încurajeze, tocmai ai gasit-o — Sharon îti ofera speranta si ajutor în fiecare pagina a acestei carti.
Dennis Rainey, presedintele Family Life

Un vis devenit realitate... Tu

Vrei sa devii femeia visurilor sotului tau? Femeia de la care îi pare rau ca pleaca dimineata si la care de-abia asteapta sa revina acasa seara? Devenind femeia visurilor lui îti ofera o viziune profunda asupra rolului minunat si unic pe care Dumnezeeu ti l-a dat doar tie în viata sotului tau.
Pe paginile acestei carti vei gasi asezate cateva ipostaze ale inimii unor barbati care au împartasit cu mine raspunsurile unui sondaj de opinie pe care l-am efectuat:

Cum ai descrie femeia visurilor tale?
Ce face sotia ta foarte bine si celelalte femei ar putea lua exemplul ei?
Care a fost cea mai mare încercare în casnicia ta?
Cum a putut sotia ta sa ajute la rezolvarea acelei probleme?
Care este acel lucru pe care ti-l doresti ca femeile sa-l înteleaga despre ceea ce-si doreste un barbat de la femeia visurilor lui?
Daca îti doresti sa ai din nou acel entuziasm în relatia ta cu barbatul cu care te-ai casatorit, permite ca aceste sapte secrete simple, întelepciunea Scripturii, si istorisiri sincere din viata unor barbati cat si femei, sa te inspire ca sa fii cu adevarat sotia dupa care tanjeste sotul tau.

Niciun comentariu: