14.04.2010

Conferinta "Sambata Familiei" la Baia Mare

Ne place sa fim slujiti; ne simtim bine cand cineva isi pune la dispozitia noastra calitatile si inzestrarile pentru ca noi sa beneficiem de pe urma acestora. Ne bucuram de slujirea altora, uneori chiar o apreciem.

Cel mai impliniti insa, suntem atunci cand in propria familie avem parte de slujirea autentica a partenerului nostru. Din partea acestuia asteptam mereu iubire, iertare, intelegere si acceptare.

Disponibilitatea lui te face pe tine ca femeie sa te simti mereu importanta iar sacrificiul ei iti ofera tie ca si barbat un adevarat sentiment de implinire.

Nu doar a ne sluji unul altuia este important in cadrul familie noastre, ci si slujirea pe care o facem atat ca si indivizi cat si ca si cuplu, fata de Cel care a creat familia.

Slujirea lui Dumnezeu si slujirea reciproca sunt doua aspecte care ar trebui sa ocupe un loc fruntas in viata de familie, in vederea implinirii scopului pentru care aceasta a fost creata. O familie slujitoare inseamna o familie incoronata cu onoare.

Biserica Faclia, prin Departamentul pentru familii, va invita la a III –a editie a Conferintei Sambata Familiei, care se va desfasura Sambata 8 Mai, Sala Millenium, Str. Vasile Lucaciu nr.2, Baia Mare.

Tema conferintei: Familia Slujitoare

Programul conferintei
:

13:30 - Primirea participantilor
14:00 - Deschiderea conferintei
14:20 - 16:00 - Sesiune I - Slujirea in culpu
16:00 - 16:30 - Pauza de cafea
16:30 - 18:00 - Sesiunea a II -a - Slujirea in Biserica
18:00 - 18:30 - Sesiune de intrebari

Niciun comentariu: