27.09.2010

Noutate editoriala: "Acum vorbim aceeasi limba" - de Gary CHAPMAN

Sotul/sotia ta aude ce spui, dar nu intelege? Te-ai saturat de intelegeri gresite si de conversatii care continua la nesfarsit, fara sa ajunga nicaieri? Tanjesti dupa o casatorie in care onestitatea sa clarifice lucrurile in familia ta, facand ca relatia dintre voi si relatia voastra cu Dumnezeu sa fie caracterizata de unitate, nu de neplaceri?

Secretul este cunoasterea celui/celei cu care te-ai casatorit. Pe parcursul acestei carti, vei descoperi acest lucru si inca multe altele. Vei dezvalui misterul din spatele diferentelor dintre voi. Vei explora fantana emotiilor si sentimentelor partenerului tau. Vei afla planul pe care l-a avut Dumnezeu in gand atunci cand v-a pus laolalta.

Gary Chapman, autor al multor carti de succes, precum Cele cinci limbaje ale iubirii, a ajutat milioane de oameni ca si tine sa-si dezvolte abilitatile de comunicare, modeland multe familii care acum sunt exemple de intimitate, respect si tel comun.

2 comentarii:

DanutM spunea...

red ca este bine sa oprim campania legata de boicitarea produselo Krafts, deoarece ea a avut deja efectul scontat. Multumesc
Danut Manastireanu

Anonim spunea...

Trebuie sa fie interesanta cartea