06.04.2011

Noutate editoriala: "Arta de a trai impreuna" - de Judith si Ingvar Torvik

A trai impreuna este ceva ce se invata si se pune in practica. Viata de familie poate fi transmisa mai departe generatiilor viitoare ca o mostenire buna, fiind un exemplu bun si un model demn de urmat. Acasa se da examenul pe care toti trebuie sa-l trecem.

Acest material se bazeaza pe principiile vietii, asa cum le gasim in Scriptura. Uitandu-ne in istorie, vedem ca atunci cand oamenii au trait dupa standardele lui Dumnezeu, intreaga societate a fost schimbata in sens pozitiv.

Biblia ne spune ca atunci cand Dumnezeu a creat omul dupa chipul Sau, cu toate dotarile necesare pentru a fi asemanator Lui, El S-a uitat la tot ceea ce crease si a spus: „Toate sunt bune!” Pentru a pastra aceasta stare, Dumnezeu a dat omului cateva reguli simple pe care acesta sa le urmeze.

Cu ajutorul lor, Dumnezeu vrea sa ne arate calea spre o viata de casnicie armonioasa. Cuvantul lui Dumnezeu deschide un drum. Drumul exista ca sa umblam pe el. Nu ne este de nici un folos sa mergem pe alaturi, admirandu-l sau descriindu-i frumusetea.

Ne este de ajutor doar daca il folosim – de aceea exista. Noi l-am incercat si va putem garanta ca el duce la viata! Acum vrem sa predam stafeta – tuturor celor ce tanjiti sa gasiti planul original al lui Dumnezeu pentru vietile voastre.

Domnul Isus a spus: „Ferice de cei flamanzi si insetati dupa neprihanire, caci ei vor fi saturati!” Va dorim: Pofta buna!

Editura: Kairos

Niciun comentariu: