29.11.2011

Conferinţa „Lucruri pe care trebuie să le ştii până la căsătorie” cu Pastor Dr.Viorel Iuga la Chişinău

Ce trebuie să ştii până la căsătorie? Care sunt paşii şi lucrurile importante în pregătirea pentru acest important eveniment? Cum te pregăteşti pentru cea mai măreaţă zi din viaţa ta – nunta?

Încă nu ai un răspuns la toate aceste întrebări? Te invităm, sâmbătă 10 decembrie 2011, la Conferinţa de tineret cu participarea fratelui Viorel Iuga să afli care sunt: „Lucrurile pe care trebuie să le ştii până la căsătorie?”.

Evenimentul va fi găzduit de biserica „Isus Salvatorul” şi este organizat de liderul de tineret din comunitatea Chişinău, Vitalie Carabeţ.

Dragi prieteni, sunteţi aşteptaţi cu drag, sâmbătă 10 septembrie 2011, începând cu ora 10:00 pe str. Sfântul Ilie 41.

Viorel Iuga va sosi la Chişinău, marţi 05 decembrie 2011. Prima implicare publică în această călătorie va fi în cadrul serii de tineret a bisericii “Isus Salvatorul” începând cu ora 18:00. Miercuri, la ora 18:00 va predica în cadrul serviciului de studiu Biblic a bisericii “Isus Salvatorul”.

Joi şi vineri, de la 18:00 va fi invitatul de onoare în cadrul unor seri speciale pentru familişti în biserica “Betel” din Chişinău, sectorul Poşta Veche.

Participând la aceste evenimente veţi avea ocazia să procuraţi şi cărţile pastorului Viorel Iuga. După o perioadă lungă aduce din nou la Chişinău volumul 1 din ciclul “O căsnicie binecuvântată” – un studiu care pune temelia în pregătirea pentru o căsnicie sănătoasă. De asemenea va aduce şi mult aşteptatul volum pentru bărbaţi “Redescoperirea bărbăţiei autentice”. Acestea şi alte volume vor fi la dispoziţia dvs în serile menţionate mai sus şi la conferinţa regională de tineret.

Sunteţi aşteptat cu drag să participaţi la aceste evenimente. Veniţi să vă îmbogăţiţi sufletul cu adevăruri sfinte şi curate din Cuvântu lui Dumnezeu.

Niciun comentariu: