06.09.2012

Conferinta Familiilor Tinere "Peniel" - editia a VIII - a

Dragi familisti,

Va anuntam ca anul acesta conferinta familiilor tinere va avea loc (tot) la Centrul Creştin Emanuel / Rehoboth din VALEA DRAGANULUI, CJ (www.fundatiaemanuel.ro) in perioada 21-23 septembrie si se adreseaza cuplurilor care au pana la 10 ani de casatorie!

Fiindca dorim sa pastram intimitatea si atmosfera relaxanta pe care si-o doresc tinerele familii, la conferinta vor putea parti
cipa doar 25 de cupluri.
La aceasta intalnire ne va sluji familia Gigi si Adriana COSMAN. Fr. Gigi Cosman este pastor al Bisericii Baptiste nr. 1 din Cluj si are o vasta experienta in domeniul familiei. Impreuna cu sora Adriana credem ca vor face o treaba foarte buna la conferinta.

Sesiunile vor fi intercalate cu jocuri recreative, consiliere si multa partasie frateasca.

In ce priveste pretul pentru cele doua zile de conferinta, acesta este de 440 lei / fam. (doua persoane) si include: cazarea, masa, participarea la sesiuni si toate cheltuielile necesare aducerii invitatilor nostri.

In cazul in care veniti cu copii, preţurile sunt următoarele:

Pentru cazare:

•0 – 3 ani – 0 lei
•3 – 10 ani – 70 % din cazare – pentru cei care doresc pat
•3 – 10 ani – 40 % din cazare pentru cei care nu doresc pat
•Peste 10 ani – preţ întreg
Pentru masă:

•Portie de copil – 70 % din preţul mesei
•Copii cu porţie întreagă – preţ întreg
Conferinta va incepe cu cina de vineri seara si se va incheia cu pranzul de duminica.

In cazul in care nu se vor ocupa locurile, vor putea participa si cupluri cu o vechime mai mare! Prin urmare, va rugam sa ne comunicati participarea cat mai repede posibil, precizand si perioada de cand sunteti casatoriti si un nr. de tel. la care va putem contacta. Multumim.

Contact: oliver@peniel.ro

Pe curand!

Niciun comentariu: