09.02.2008

Semneaza o petitie pentru Codul Familiei !

Măsuri de întreprins pentru apărarea familiei adevărate
Premize
Zilele acestea Comisia Juridica a Senatului a aprobat nişte modificări la Codul Familiei, înlocuind sintagma interpretabilă "soţi" cu expresia "un bărbat si o femeie". Până acum, Codul Familiei prevedea că o căsătorie se întemeiază pe consimţământul liber exprimat între soţi. În unele ţări, această ambiguitate a fost exploatată pentru legalizarea căsătoriilor între persoane de acelaşi sex. Modificările aprobate zilele acestea sunt menite să blocheze asemenea interpretări nefireşti şi în ţara noastră.
Asociaţiile de homosexuali din ţara s-au pus în mişcare şi au apelat la cele internaţionale pentru a face presiuni asupra factorilor de decizie din ţară - senatori, deputaţi, ministrul justiţiei... - pentru ca aceste modificări să nu fie votate în plen.
Practic, de câteva zile a început un lobby si un război informaţional între cele două tabere - cea care se pronunţă pentru familia adevărată, şi cea a homosexualilor. Ce e de făcut ?
Continuare in pagina anexa

Un comentariu:

Anonim spunea...

Nu se stie daca iau ei in serios petitia asta, dar noi trebuie sa ne facem datoria si sa se auda si vocea copiilor lui Dumnezeu in aceasta tara. Nu ma gandeam, dar Bravo celor din PRM ca au avut curajul acesta. Nae Lupescu