28.09.2008

Conferinta Europeana “Portretul Biblic al Cresterii Copiilor” - Timisoara 18-20 Noiembrie 2008

Asociatia WorldTeach, specializata in predarea de seminarii si instruirea liderilor pentru predare, va pune la dispozitie intre 18 si 20 Noiembrie a.c. posibilitatea de a participa la un seminar care va schimba nu numai viata dumneavoastra, a celor din jur ci chiar relatiile din societatea in care traim.

Tratand un subiect deosebit de important pentru zilele noastre, Phil Tuttle, Presedintele Walk Thru the Bible, alaturi de alti comunicatori de seama din Statele Unite va preda la Timisoara, pentru Liderii Crestini si pentru cadrele didactice, pentru parinti si pentru tineri care se confrunta cu alegeri care le vor marca vietile, cursul “Portretul Biblic al Cresterii Copiilor - Intoarcerea acasa”

Participantii vor asista la predarea cursului apoi vor parcurge impreuna tehnici de predare a materialului, vor primi materialul tradus si vor putea apoi la randul lor sa il predea altora fie sub forma de predici, fie sub forma de curs, studiu Biblic, dezbateri, prelegeri, potrivit cu nevoile specifice.

Va invitam sa participati alaturi de lideri din cadrul Aliantei Evanghelice Europene si alti lideri crestini din Diaspora, la acest eveniment de seama care va fi organizat la Timisoara in zilele de 18, 19 si 20 Noiembrie. In cadrul conferintei se vor analiza si metodele si strategia de colaborare in Europa, pentru atingerea acestui continent cu Evanghelia.

Pentru informatii si inscrieri puteti contacta pe Beni Lup: Email: worldteachromania@yahoo.com, Telefon: 0744-797611

Niciun comentariu: