26.11.2008

Noutate editoriala : "Ce vrea Dumnezeu sa stiu despre viata de familie" - de Cristian Barbosu

Multe carti vorbesc despre viata de familie, insa putine imbina o atat de autentica originalitate, realism practic si integritate scripturala ca aceasta.
Cu indrazneala si prospetime, profund de usor de inteles, Cristian Barbosu abordeaza aspecte deosebit de importante din experienta relatiilor de familie, ajutand cititorul sa se identifice cu capitolele acestei carti.
Varietatea, aplicabilitatea, dar si franchetea si vulnerabilitatea stilului de prezentare condimentat pe ici pe colo cu note de umor, fac din aceasta carte o sursa usor de accesat in intelegerea mai buna a relatiilor de familie.
Transformarea relatiilor dupa modelul divin este firul rosu care traverseaza si leaga capitolele acestei carti, provocand soti si sotii deopotriva, cat si parinti si copii.
Intrebarile de la sfarsitul fiecarui capitol transfera adevarul la nivel personal, ajutand la initierea unor discutii sanatoase in cuplu sau in grup mic, provocandu-l in mod individual pe fiecare cititor interesat serios de viata de familie.

Niciun comentariu: