30.06.2009

Noutate editoriala : "Pregateste-ti casnicia pentru a rezista in vremuri grele" - de Dennis si Barbara Rainey

Autorii Dennis si Barbara Rainey impartasesc din experienta proprie de peste 30 de ani de casnicie, dar si din experienta dobandita in cadrul FamilyLife, ai carei fondatori sunt, consiliind si sfatuind mii de cupluri in America si in lume prin emisiuni radio saptamanale, corespondenta si carti.

Exista vremuri grele, dificile, pe care orice familie le intampina, fara exceptie. Daca inveti sa tii sub control presiunea ce iti asalteaza casnicia si familia, si nu-i vei ingadui sa creasca la valorile critice in care poate deveni periculoasa si distructiva, vei avea parte de o viata de casnicie binecuvantata.

Fie ca presiunea in casnicie apare ca urmare a relatiilor defectuoase dintre soti, din pricina copiilor si a programelor lor, din pricina socrilor sau a parintilor, a chestiunilor financiare, a starii de sanatate a membrilor familiei, a situatiilor neprevazute, etc., daca citesti aceasta carte si vei decide sa faci alegerile curajoase sugerate in ea, vei gasi caile si resursele de a depasi cu bine momentele grele ale vietii de familie, cu ajutorul lui Dumnezeu.

Niciun comentariu: