29.06.2009

Tabăra de familii – Vărmaga, 17-21 august 2009

O tabără specială pentru familiile din oraşul şi judeţul Hunedoara, în perioada 17 - 21 august 2009

Cât costă?
Costul real al taberei este de 150 lei/persoana din care 100 lei sunt sponsorizati de către organizatori. În acelaşi timp dorim să beneficieze de tabără şi familiile cu posibilităţi financiare reduse. Contribuţia fiecărui participant să fie în funcţie de posibilităţile sale financiare, minimum fiind de 50 lei /persoana.

Apreciem efortul financiar pe care îl faceţi pentru susţinerea acestei tabere.

Scopul taberei:

Este deosebit de important ca membrii familiilor creştine să petreacă timp împreună şi mai ales să înţeleagă din Cuvântul lui Dumnezeu care le sunt rolurile şi responsabilităţile în cadrul familiei. Familia este deosebit de importantă în ochii lui Dumnezeu.

Tabara pentru familii este organizată pentru a oferi tuturor participanţilor posibilitatea de a se odihni, recrea şi creşte spiritual spre asemănarea cu Hristos, într-un cadru natural frumos si în părtăşie creştină. Dorim să promovăm în această tabără, standarde înalte de etică creştină în comportament, în modul de vorbire si în relaţiile dintre participanţi şi un mod echilibrat şi decent de închinare şi exprimare a trăirilor spirituale.

Câteva detalii în plus:

- vom avea alaturi de noi mai multi participanti si lideri din SUA si Anglia.
- plecarea va fi luni dimineata, in data de 17 August la orele 9.00 de la Biserica Baptista Maranata Hunedoara
- înscrieri şi detalii la tel 0741 168282 – Daniel Magureanu

Sursa: http://www.hunedoaraevanghelica.wordpress.com/

Niciun comentariu: