19.11.2009

Invitatie din partea Aliantei Familiilor din Romania

Salutari din partea Aliantei Familiilor din Romania !
Incepind cu aceasta nota AFR lanseaza o scrisoare saptaminala adresata acelora dintre voi care de-a lungul anilor ati fost interesati in actiunile noastre, ne-ati sprijinit, sau ne scrieti periodic. Sunteti mii de astfel de persoane. Multi ne intrebati despre actiunile noastre, situatia unor proiecte legislative privind valorile, ne cereti sfaturi in anumite privinte legate de valori, ne descrieti situatii dificile de viata familiala, dificultati in cresterea copiiilor in mediul moral actual degradant, lamentati lipsa de interest a clasei politice fata de valori, ne cereti informatii, sau ne incurajati. Va multumim. In consecinta ne-am gindit sa initiem si sa mentinem un contact periodic prin care sa va tinem informati.

Intentionam sa va informam saptaminal asupra evenimentelor importante care afecteaza valorile, disponibilitatea serviciilor de consiliere familiala, parentala, avort, sau de cuplu, sa va informam despre diferite organizatii ca va pot ajuta in momente de criza familiala, aparitii editoriale privind valorile si familia, sfaturi practice pentru cresterea copiilor si protejarea lor de influente nocive, drepturile voastre ca parinti, evenimente si aspecte legislative la nivel de Uniune Europeana, Consiliul Europei sau la nivel international care afecteaza valorile si viata de familie, evenimente culturale sau filme bune sau daunatoare valorilor, si multe alte subiecte de genul acesta. Nadajduim sa cooperam in sensul acesta cu personalitati cunoscute national si international care au expertiza in domeniul valorilor si al vietii de familie. Avem increderea ca unii dintre ei vor coopera la editarea scrisorii noastre.

AFR promoveaza si libertatea religioasa si drepturile parentale. Intentionam deci sa va informam si asupra avenimentelor care afecteaza aceste interese comune ale familiilor din Romania .
AFR este o organizatie civica si in intregime apolitica. Nu reprezentam nici un partid politic, dar evaluam activitatile politice si legislative din Romania , inclusiv partidele politice, strict din punct de vedere al pozitiilor lor fata de valori. In sensul acesta nadajduim sa avem si diferite personalitati ale vietii publice din Romania care sa contribuie la scrisoarea noastra saptaminala.

Nu suntem atasati nici unui grup sau denominatie religioasa. Suntem insa crestini proveniti din toate denominatiile religioase dar avem aceleasi viziuni privind valorile, importanta lor pentru societate, si nevoia de a le proteja si promova in viata publica. In consecinta, nadajduim sa avem ca si colaboratori si diverse personalitati religioase proeminente din Romania .

Suntem o organizatie constituita in intregime din voluntari. La fel ca si voi insa suntem parinti, soti, sotii, tineri si virstnici, toti preocupati de protejarea si promovarea valorilor. Cerem anticipat scuze pentru erorile care inevitabil se vor produce din cind in cind in emiterea scrisorii noastre saptaminale. Cei care doriti sa ne sprijiniti si sa participati la editarea ei va rugam sa ne contactati.

Cei care nu doriti sa primiti notele noastre va rugam sa va dezabonati urmind instructiunile de mai jos. Pe ceilalti va rugam sa ne faceti cunoscuti familiilor voastre, parohiilor si bisericilor voastre, colegilor vostri de lucru, rudeniilor si prietenilor vostri, cu rugamintea de a se abona.
Pe linga aceasta nota saptaminala AFR deja a lansat de mai bine de un an un buletin informativ care deja apare saptaminal si informeaza despre evenimentele importante legislative, politice, si juridice care afecteaza valorile in Romania, Uniunea Europeana si la nivel international.

Deasemenea prezinta si comenteaza asupra ultimelor studii si tendinte privind valorile, si stiri folositoare care atrag atentia asupra pericolelor care vizeaza familia. Va invitam pe toti sa va abonati intrind pe situl electronic al organizatiei noastre www.protejarea-familiei.com si inregistrindu-va numele si adresa electronica pe pagina home.

Nu suntem singuri. Organizatii similare in alte tari promoveaza si informeaza si ele publicul privind valorile, de exemplu Focus on the Family, American Family Association, Family Research Council, Alliance Defense Fund, World Congress of Families, United Families International, the Doha Family Institute, Foro de la Familia (Spania), Institutul Italian al Familiilor, etc. Nadajduim sa va fim de folos in continuare.
Cu multa apreciere
Consiliul Director AFR
http://www.protejarea-familiei.com/

Niciun comentariu: