01.11.2009

Noutate editoriala: IREZISTIBILII - de Jim Hohnberger

Este visul oricarei femei, dorinta oricarui barbat si tinta fiecarui cuplu. Naste simtaminte de siguranta, tovarasie, intimitate si unitate... O poti vedea în ochii actorului si actritei principale din filmele vechi – fantezia ca cei doi pot deveni una – inseparabili.
În realitate, nu este deloc o fantezie. Este planul lui Dumnezeu. Atunci de ce, atât de des, casatoria este oricum, numai irezistibila, nu?
Totul se reduce la doua principii simple rostite cu multa vreme în urma de Însusi Autorul casatoriei. Ignorati-le, si veti deveni parte a unei statistici triste! Aplicati-le, si veti simti o noua putere actionând în viata si casnicia voastra!
În stilul lui caracteristic, Jim Hohnberger foloseste situatii din viata reala pentru a explica modul în care doua principii simple va pot revitaliza casnicia – indiferent ca vreti, pur si simplu, sa o îmbunatatiti, sa o salvati în ultimul moment sau sa o readuceti la viata. Sau, daca nu sunteti casatoriti, un capitol suplimentar, special, va va ajuta sa construiti de la bun început o casnicie irezistibila!

Irezistibil - nu este doar o fantezie! Este ceea ce poti fi si tu, chiar de astazi!

Un vorbitor cautat, Jim Hohnberger calatoreste peste tot pe glob, împreuna cu sotia lui, Sally, pentru a prezenta seminare si a predica evanghelia unei vieti simple si dedicate. Este fondatorul a EMPOWER LIVING MINISTRIES si autorul a altor sase carti, precum si a numeroase predici si seminare înregistrate. Sotii Hohnberger au prezentat Cuvântul lui Dumnezeu în aproape toate statele americane si în alte saisprezece tari.

Niciun comentariu: