25.03.2011

Conferința Natională AFR la Cluj Napoca

Avem placerea deosebita sa va invitam pe toti la conferinta nationala AFR care anul acesta se va tine la Cluj, Sambata, 9 aprilie. Am pregatit programul de mai jos in care gasiti detaliile generale privind conferinta noastra. Intr-o oarecare masura, programul e inca in lucru, asteptand datele finale ale unora dintre vorbitori. Ne simtim privilegiati sa va putem extinde aceasta invitatie cu toata caldura si tuturor cititorilor nostri. Nu dorim insa intelegerea gresita a faptului ca vom tine conferinta in aula Catedralei Greco-Catolice din Cluj. Aula catedralei a fost cel mai potrivit spatiu pe care l-am putut inchiria in Cluj pentru conferinta. Va reamintim insa ceea ce spunem des – nu suntem o organizatie religioasa si nu suntem asociati cu nicio organizatie religioasa sau cult religios. In consecinta, locul conferintei nu are nicio legatura cu orientarea AFR.
Scopul conferintei este facilitarea cunoasterii reciproce si a contactelor intre organizatiile societatii civile pe baza valorilor noastre crestine comune. Am pregatit programul alaturat care inca de la prima vedere denota calibrul impresionant al conferentiarilor si participantilor. Conferentiarii sunt personalitati importante ale vietii politice si religioase din Romania si strainatate, cat si lideri ai miscarii pentru valori si familie.
Programul nostru este inca in lucru, urmand sa va inmanam la inceputul conferintei programul final. Programul final va contine si numele fiecarei prezentari, iar inainte de fiecare prezentare va vom informa de timpul alocat fiecarui conferentiar pentru a-si prezenta subiectul. Pentru informatii suplimentare va rugam sa va adresati intrebarile sau sugestiile la urmatoarele contacte: (1) Petre Costea costealaw@yahoo.com; (2) office@alianta-familiilor.ro (3) Bogdan Mateciuc bogdanmate@yahoo.com, Telefon 0745-783-125; sau (4) Leonard Farauanu leonard.farauanu@gmail.com,Tel. 0723-010-333.
Detaliile Conferintei
Data: Sambata, 9 aprilie 2011 Ora: 9:30 a.m.
Durata Conferintei: Anticipam ca programul conferintei va dura toata ziua.
Adresa: Aula Catedralei Greco-Catolice, Piata Timotei Cipariu, Cluj
Persoana de contact in Cluj: Leonard Farauanu, leonard.farauanu@gmail.com, Tel. 0723-010-333
Tema Conferintei: “Familia Azi – Intre Traditie si Modernitate”
Organizatorul Conferintei: Alianta Familiilor din Romania
Costul Conferintei: Participarea si mesele (mica gustare la sosire si plecare si pranzul) sunt gratuite. Nu percepem taxa de participare sau inregistrare. Vom pune insa la dispozitia dumneavoastra o cutie unde veti puteti face contributii benevole.

Niciun comentariu: