30.05.2011

Conferinţa “Mame în rugăciune” la Hunedoara

Conferinţa “Mame în rugăciune”04 iunie 2011, orele: 17.00 – 19.00
Centrul Crestin “Betleem”, Str. Trandafirilor, Nr. 18, Hunedoara

Invitate: Christina Büchi si Kathrin Larsen, femei implicate in lucrarea “Moms In Touch International”

“Mame in rugaciune” e o lucrare ce incurajeaza si sprijina femeile de pretutindeni in a forma grupuri de rugaciune, in vederea mijlocirii pentru copii si scolile in care acestia studiaza. Astfel de grupuri s-au format si se intalnesc in peste 140 de tari.

Organizatori: Dana Sisoev si Lili Stancu

Lili Stancu:
” Astazi, mai mult ca oricand, copii nostrii au nevoie de sprijin in rugaciune, sunt asaltati pe toate planurile de tot felul de lucruri imorale, televiziunea promoveaza tot ce este mai murdar iar scolile noastre sunt pline de copii pe care parintii cu greu ii mai pot stapanii de la pornirile lor rele.
Avem drept exemple femei,mame si bunici pe care le ragasim pe paginile Bibliei. Ana, mama lui Samuel, a fost femeia care s-a rugat lui Dumnezeu pentru copilul ei si Dumnezeu a facut din Samuel un om excelent, care L-a slujit pe El cu multa credinciosie. Avem, de asemenea, exemplul mamei si bunicii lui Timotei, care l-au crescut pe Timotei intr-o credinta curata, iar mai tarziu influenta lor buna s-a vazut in viata lui Timotei, iar exemplele nu se termina aici.
Haideti sa luam atiudine, sa nu lasam copii nostrii la mana oricui, sa chemam peste ei Numele Dumnezeului nostru si sa fim femeile, mamele si bunicile carora le pasa, sa pregatim copiilor nostrii prin rugaciune o viata traita frumos si curat pentru Dumnezeu.
Lucarea “Mame in rugaciune” doreste sa fie locul unde fiecare femeie sa isi poata “varsa inima inaintea lui Dumnezeu pentru copii ei”.
Va asteptam pe toate!”

Dana Sisoev:
“Am participat la asemenea intalniri pe cand am locuit in Siberia, dar acum inteleg mult mai bine cat de important e sa mijlocim impreuna pentru copiii nostri. Pe atunci copiii mei erau mici, nu mergeau nici la gradinita, si nu erau expusi la tot felul de influente negative. Azi, cand vad eleviii ce merg la aceeasi scoala cu fiica mea, imi dau seama cat de important e sa ma rog pentru ceea ce se intampla in scoala, pentru protectia lui Dumnezeu pentru copiii mei, pentru prieteni buni si credinciosi care sa ii influenteze in bine, pentru puterea si curajul de a nu se conforma celor mai multi. De asemenea, pentru invatatori, profesori si conducerea scolii, pentru colegi si parintii copiilor, pentru copiii cu probleme speciale.
Conferintele “Mame in rugaciune” la care am participat in Rusia m-au ajutat sa imi reevaluez prioritatile si sa introduc in programul meu un timp special in care sa mijlocesc alaturi de alte mame pentru binecuvantarea copiilor nostri. Cred si ma rog sa fiti motivate sa faceti la fel!
Alaturati-va noua in rugaciune, si haideti sa invatam unele de la altele cum sa fim mame intelepte!”

Niciun comentariu: