04.08.2012

Recomandari editoriale purtand semnatura Dr.James Dobson


Cand exista asa multa confuzie cu privire la rolul barbatilor in societate, nu e de mirare ca atat de multi parinti nu mai stiu cum sa-si creasca baietii. Societatea noastra a reusit sa denigreze masculinitatea si, drept urmare, cei care au de suferit din aceasta cauza sunt baietii.


In cartea sa, "Baietii - cum sa-i crestem", dr. James Dobson, abordeaza aceste chestiuni si ofera sfaturi si incurajari bazate pe fundamentul ferm al principiilor biblice.


In "Fetele – cum să le creştem", dr. James Dobson, mult apreciatul expert în creşterea copiilor, ne prezintă foarte aşteptata lui carte ce însoţeşte bestsellerul Băieţii – cum să-i creştem. Bazată pe cele mai recente studii şi scrisă în stilul inconfundabil şi practic al dr. Dobson, Fetele – cum să le creştem vă va ajuta să faceţi faţă provocărilor de a vă creşte fiicele pentru a deveni femei puternice, sănătoase şi încrezătoare care vor excela în viaţă. 

 Dr. James Dobson este fondatorul şi preşedintele organizaţiei Focus on the Family, o organizaţie media şi educaţională dedicată protejării căminului. Dr. Dobson este ascultat de peste 200 de milioane de oameni din peste 160 de ţări. Este psiholog licenţiat şi deţine un doctorat în dezvoltarea copilului primit de la Universitatea California de Sud. Autor a peste 30 de cărţi, inclusiv recentul lui bestseller, Băieţii – cum să-i creştem, a fost implicat în mai multe proiecte guvernamentale legate de familie. Dr. Dobson şi soţia sa, Shirley, sunt părinţii a doi copii adulţi, Danae şi Ryan, şi locuiesc în Colorado.

Niciun comentariu: