24.08.2012

Seara Pedagogiei Crestine la Biserica LOGOS Ploiesti


Prin harul lui Dumnezeu, incepand cu luna septembrie a acestui an, Gradinita “Happy Kids” din Ploiesti isi deschide portile pentru primele grupe de prescolari, dornici sa descopere in orasul lor un mediu placut, dominat de dragoste si grija pentru ei.

 Desigur, pentru acest prim pas major in viata copiilor a contat decizia parintilor care au optat pentru aceasta institutie de educatie crestina, preocupati nu numai de fericirea copiilor, dar si de lucrurile pe care acestia le pot invata in primii ani de viata.

 Sub genericul “Seara pedagogiei crestine”, Biserica LOGOS Ploiesti consacra acestui moment inaugural o intalnire publica cu doi dintre reprezentantii Asociatiei Internationale a Scolilor Crestine – ACSI, organizatie la care este afiliata si Gradinita “Happy Kids” din Ploiesti. Este vorba de Elisabeta Rauca care va avea un mesaj motivational prin impartasirea experientei si a viziunii pentru aceasta lucrare si Ionut Nistor care va aduce cu aceasta ocazie un mesaj din Sfanta Scriptura.

 La acest eveniment organizat in data de Duminica, 2 septembrie 2012, orele 18.00 sunt invitati sa participe si alte cadre din invatamantul scolar si prescolar prahovean, dascali interesati sa cunoasca viziunea de care sunt ghidati consultantii ACSI.

Intrarea este libera!

Niciun comentariu: