21.05.2008

Am o mamă şi un tată, nu două mame şi doi taţi

La Bucuresşti s-a desfăşurat “Marşul pentru o familie normală”. Conform unei ştiri transmise de Asociaţia Pro-Vita, circa 500-600 de persoane au participat ieri la “Marşul pentru o familie normala”, organizat de cinci organizatii civice apropiate valorilor traditionale. Marşul s-a dorit un semnal de alarmă cu privire la pericolul reprezentat de propaganda homosexuală, în săptamâna în care se desfăşoară manifestările “Gayfest 2008″. Participanţii au purtat steaguri tricolore, icoane ortodoxe, cruci şi pancarte cu inscripţii precum: “Pentru o familie normală, spune NU sodomei!”, “Copiii noştri, de mâna cui?”, “Veniţi-vă în fire!” sau “România nu e Sodoma”.

Un banner cu sloganul “Am o mamă şi un tată, nu două mame şi doi taţi” nu a fost acceptat de şeful dispozitivului care a asigurat ordinea, format din jandarmi, poliţişti rutieri şi angajaţi ai Serviciului Special pentru Intervenţie Rapidă.

“Mesajul nostru este unul de susţinere pentru valorile tradiţionale româneşti şi în special pentru familie, fără de care acest popor nu ar fi existat vreme de atâtea veacuri. Nu protestăm împotriva homosexualilor, ci a homosexualităţii”, a declarat Ioan Solea, unul dintre organizatori.

Sursa : Prologos

Niciun comentariu: